-

İstanbul emniyet Müdürlüğünden Can Ataklı'ya tepki

İstanbul Emniyet Müdürlüğünden, gazeteci Can Ataklı’nın yazılarıyla ilgili yazılı açıklama yapılarak, “İstanbul Emniyet Müdürlüğü personelini insaf ve vicdandan yoksun bir şekilde rencide etmeye çalışmıştır” denildi.

İstanbul emniyet Müdürlüğünden Can Ataklı'ya tepki
25 Şubat 2020 - 22:16 - Güncelleme: 25 Şubat 2020 - 22:18
İstanbul Emniyet Müdürlüğünden gazeteci Can Ataklı’nın polislerle ilgili kaleme aldığı köşe yazılarıyla ilgili yazılı açıklama yapıldı. İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Gazeteci Sayın Can Ataklı, 25.02.2020 tarihinde kaleme aldığı 'Zavallı Polisler' ifadesiyle başlayan ve '...daha önce hiç benzeri olmamış biçimde...' şeklinde yalan ifadelerle devam eden köşe yazısının son bölümünde; İstanbul Emniyet Müdürlüğünce personelinin eğitimine ve halkla ilişkilerine yönelik sık sık yapılan ikaz ve hatırlatmalardan birini amacından saptırarak ilgisiz bir konuyla ilişkilendirmiştir. Adı geçen yazar oluşturduğu bu kurgu üzerinden, saygısızca bir üslupla, '...böyle olunca da azarı yediler zavallılar' şeklindeki aslında kendisini zavallı duruma düşüren ifadeleriyle İstanbul Emniyet Müdürlüğü personelini insaf ve vicdandan yoksun bir şekilde rencide etmeye çalışmıştır. Tüm halkımızın güvenliğini sağlayan Emniyet Teşkilatı personeline karşı bu saygısız ifadelerin ve değerlendirmelerin sebebi bilinmemekle birlikte keyfiyeti kamuoyunun takdirine arz ederiz.”

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum