-

Ayasofya-i Kebir Camii Şerifi bayram namazına hazırlanıyor

İstanbul Valiliği koordinasyonunda Fatih Belediyesi ekipleri, Ayasofya-i Kebir Camii Şerifi'nde geniş kapsamlı temizlik ve dezenfekte çalışması yaptı. Son olarak da gece saatlerinde...

Ayasofya-i Kebir Camii Şerifi bayram namazına hazırlanıyor
30 Temmuz 2020 - 19:30 - Güncelleme: 30 Temmuz 2020 - 19:30
İstanbul Valiliği koordinasyonunda Fatih Belediyesi ekipleri, Ayasofya-i Kebir Camii Şerifi'nde geniş kapsamlı temizlik ve dezenfekte çalışması yaptı. Son olarak da gece saatlerinde geniş çaplı temizlik yapılacak.
İstanbul Valiliği koordinasyonunda Fatih Belediyesi ekipleri tarafından Ayasofya-i Kebir Camii Şerifi temizlik, dezenfekte ve gül suyu kullanımı için kısa süreliğine ziyarete kapatıldı. Ayasofya-i Kebir Camii Şerifi'nde bayram namazı öncesinde geniş kapsamlı dezenfekte ve temizlik çalışması yapıldı. Çalışmalarda caminin temas edilmeyen her noktasına dezenfektan sıkılırken, halılar elektrikli süpürgelerle temizlendi. Yapılan çalışmaların ardından Ayasofya-i Kebir Camii Şerifi tekrar ziyarete açıldı.
Öte yandan, bu gece saat 01.00-04.00 arası Kurban Bayramı namazı öncesi son detaylı temizlik, dezenfekte ve saf düzeni işaretleme çalışmaları yapılacak.
(Vedat Bayraktar/İHA)

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum