-

Bakan Dönmez: 'Niyetimiz Temmuz ayı içerisinde Karadeniz'de kendi milli sondaj gemimizle ilk sondajımızı yapmak'

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, “Fatih sondaj gemimizin iş planı tamamlanınca şu anda biz gemimizi Marmara’ya çektik. Niyetimiz Temmuz ayı içerisinde Karadeniz’de kendi milli sondaj gemimizle ilk sondajımızı yapmak” dedi.

Bakan Dönmez: 'Niyetimiz Temmuz ayı içerisinde Karadeniz'de kendi milli sondaj gemimizle ilk sondajımızı yapmak'
24 Nisan 2020 - 18:06
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, TVnet kanalında canlı yayına katılarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla seri üretime geçiş süresi hızlandırılan bor katkılı el dezenfektanı Borel hakkında bilgi verdi.



Meskenlerde elektrik ve doğalgaz kullanımının yüzde 15 oranında artış gösterdiğinin altını çizen Dönmez, Fatih sondaj gemisinin petrol arama ve sondaj çalışmaları için ise tarih verdi. Türkiye Cumhuriyeti'nin iradesini ortaya koyan Birinci Türkiye Büyük Millet Meclisinin (TBMM) kuruluşunun 100'üncü yılını bir kez daha kutlayan Bakan Dönmez, Ramazan ayına da değindi. Dönmez, “Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 100'üncü yılını büyük bir coşkuyla kutladık. Bu vesileyle ulusumuzun, çocuklarımızın Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı bir kez daha kutluyorum. Ramazan-ı Şerif'in de birinci günündeyiz. İnşallah Ramazan ayı da insanlarımıza, milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum