-

Başakşehir'de Aykut Kocaman yönetiminde ilk gol Fenerbahçe'ye

Medipol Başakşehir, Teknik Direktör Aykut Kocaman yönetiminde ilk golünü Fenerbahçe'ye attı. Turuncu-lacivertliler, Kocaman idaresinde ligde Galatasaray'a 3-0, Karagümrük'e de 1-0...

Başakşehir'de Aykut Kocaman yönetiminde ilk gol Fenerbahçe'ye
09 Şubat 2021 - 22:15 - Güncelleme: 09 Şubat 2021 - 22:15
Medipol Başakşehir, Teknik Direktör Aykut Kocaman yönetiminde ilk golünü Fenerbahçe'ye attı. Turuncu-lacivertliler, Kocaman idaresinde ligde Galatasaray'a 3-0, Karagümrük'e de 1-0 mağlup olmuştu.

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Başakşehir, Fenerbahçe'ye konuk oluyor. Süper Lig'de 6 maçtır galip gelemeyen ve kupayı müzesine götürerek Avrupa'ya gitmenin hesaplarını yapan turuncu-lacivertliler, Kadıköy'de tur peşinde. Okan Buruk'un görevinden ayrılmasının ardından teknik direktörlük koltuğuna Aykut Kocaman yönetimindeki Başakşehir, ligde Galatasaray'a 3-0, Karagümrük'e de 1-0 kaybetmişti. Bu müsabakalarda rakip ağları sarsamayan Medipol Başakşehir, deneyimli çalıştırıcı ile ilk golünü Fenerbahçe karşısında buldu.

Turuncu-lacivertli takım, sarı-lacivertli ekip karşısında 42. dakikada Junior Fernandes'in ayağından bulduğu golle ilk yarıyı 1-0 önde kapadı.

(Uygar Aydın - Mehmet Şirin Topaloğlu /İHA)

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum