-

Günün özeti

Günün öne çıkan gelişmelerini sizler için derledik; DSÖ: "Covid-19 küresel bir acil sağlık durumu olmaya devam ediyor"Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), Covid-19 salgının iki buçuk...

Günün özeti
13 Temmuz 2022 - 17:25 - Güncelleme: 13 Temmuz 2022 - 17:25
Günün öne çıkan gelişmelerini sizler için derledik;





DSÖ: "Covid-19 küresel bir acil sağlık durumu olmaya devam ediyor"

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), Covid-19 salgının iki buçuk yılın ardından hala küresel bir acil sağlık durumu olmaya devam ettiği bildirdi.



....



Köpeklerden kaçan 2 çocuğa otomobil çarptı

Mersin'de sokak köpeklerinden kaçan 2 çocuğa, otomobil çarptı. Çocuklara çarpan şoför kendi otomobiliyle çocukları hastaneye götürürken, kaza anı kameralara saniye saniye yansıdı.



......

Feci kaza kamerada: Çöp kamyonu adamı ezdi

Esenler'de ters istikametten caddeye çıkan çöp kamyonu, yolun karşısına geçmeye çalışan kişiyi ezdi. Ağır yaralanan talihsiz adam, hastaneye kaldırılırken, sürücü de gözaltına alındı. Kaza anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.



....

Su bahanesiyle kuyumcuyu oyaladı, 55 bin TL'lik bilekliği çaldı

Diyarbakır'da iki kadın hırsız, su içme bahanesiyle kuyumcuyu oyaladı, 55 bin TL değerinde el emeği 24'lük çeyrek bilekliği kaşla göz arasında çaldı. O anlar saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.



.....

Kar maskeli 5 hırsız 700 bin TL'lik soygun yaptı

Başakşehir'de bir telefoncu dükkanına gelen kar maskeli 5 hırsız, kapalı olan iş yerini açarak 15 dakikada 700 bin TL'lik soygun yaptı. İş yerinde yaşanan hırsızlık anı ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.



....

Sokak düğününde havaya ateş eden maganda gözaltına alındı

Gaziantep'te yapılan bir sokak düğününde havaya ateş eden şahıs, bölgede bulunan polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Şahsın polis ekiplerinden kaçmaya çalışması ve yaşanan kovalamaca sonucu yakalanması ise cep telefonu kamerasına yansıdı.



.....

Acil serviste kadın kavgası

Adana'da Çukurova Devlet Hastanesi Acil Servisinde iki kadının kavga etmesi an be an görüntülendi.



....

İşsizlik oranı yüzde 10,9'a geriledi

İşsiz sayısı 2022 yılı Mayıs ayında bir önceki aya göre 56 bin kişi azalarak 3 milyon 785 bin kişi oldu. İşsizlik oranı ise 0,3 puanlık azalış ile yüzde 10,9 seviyesinde gerçekleşti.

....



Ay ışığında çalışıyorlar, günlük 500 lira kazanıyorlar

Meksika'nın Puebla şehrindeki Latin Amerika'nın en uzun cam köprüsü olan Popocatepetl Sky Bridge etkili olan fırtınada zarar görürken, köprünün camları metrelerce yüksekten yere düştü.



....

Latin Amerika'nın en uzun cam köprüsü fırtınada beşik gibi sallandı

ABD'nin Illinois eyaletindeki Bağımsızlık Günü kutlamaları sırasında düzenlenen silahlı saldırıyla bağlantılı olduğu belirtilen şüpheli şahıs gözaltına alındı.



İHA)
İHA

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum