-

Günün özeti

Günün öne çıkan gelişmelerini sizler için derledik; Korsanlar tarafından kaçırılan gemideki Türk vatandaşları Türkiye'ye geliyorGine'de körfezi açıklarında korsanlar...

Günün özeti
29 Ocak 2021 - 17:40 - Güncelleme: 29 Ocak 2021 - 17:40
Günün öne çıkan gelişmelerini sizler için derledik;


Korsanlar tarafından kaçırılan gemideki Türk vatandaşları Türkiye'ye geliyor
Gine'de körfezi açıklarında korsanlar tarafından kaçırılan geminin 3 Türk personelinin 30 Ocak günü İstanbul'a gelmesi bekleniyor.
.......


İhracat yüzde 16,0, ithalat yüzde 11,6 arttı
2020 YILI Aralık ayında genel ticaret sistemine göre ihracat yüzde 16,0, ithalat yüzde 11,6 arttı.

....

Marmara Üniversitesi'nden final sınavı sorularına yönelik açıklama
Marmara Üniversite'nden final sınavında dikkat çeken sorulara yönelik açıklama yapıldı. Açıklamada," Cumhurbaşkanımızın adına yakışıksız bir biçimde gönderme yapıldığı ve öğrenciler üzerinde algı yaratılmaya çalışıldığı iddiaları üzerine adı geçen hakkında derhal idari soruşturma başlatılmıştır" denildi.
....

Dehşet anları kamerada
Şanlıurfa'da özel bir hastanede görevli güvenlik görevlisinin yaklaşık 20 hasta yakını tarafından darp edildiği anlar kameraya yansıdı.
...........


Alibeyköy Barajından sevindiren görüntü: Sular Moğlova Kemerine yaklaştı
İstanbul'da Ocak ayı içerisinde etkili olan kar ve yağmurlu hava barajları ciddi anlamda besledi. 8 Ocak günü yüzde 19 seviyesine kadar düşen barajların doluluk oranı bugün itibariyle yüzde 38 seviyesine çıktı. İstanbul'un en önemli barajı Alibeyköy'de ise sular Moğlova Kemerinden yüzlerce metre çekilmişti. Son çekilen görüntüde ile suların kemere yaklaştığı görüldü.

....
Sürüklenen cips standının peşinden depar attı
Ordu'nun Perşembe ilçesinde rüzgarın etkisiyle sürüklenen cips standının peşinden koşan şarküteri sahibi Ayberk Saka, "Çok hızlı gidiyordu, depar attım ama yetişemedim" dedi.

.....
Vatandaşlar hamsi yerine Karadeniz Somonu'na yöneldi
Hamsi'de avlanma yasağının 7 Şubat'a kadar uzamasıyla balık tüketen vatandaşlar alternatif olarak Karadeniz Somon'u tüketmeye başladı. Karadeniz Somon'un fiyatı 30 TL'ye düştü.
(İHA)

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum