-

Hınıs'ın Kahramanları 7/24 İş Başında

Çinin Vuhan kentinde ortaya çıkan ve ülkemizde bugüne kadar 214 kişinin ölümüne neden olan corona virüsünün tespit ve tedavisi için omuzlarına ağır bir yük binen sağlık çalışanları mesai kavramına bağlı kalmaksızın çalışmalarına devam ediyorlar.

Hınıs'ın Kahramanları 7/24 İş Başında
01 Nisan 2020 - 11:27 - Güncelleme: 01 Nisan 2020 - 11:55
Çinin Vuhan kentinde ortaya çıkan ve ülkemizde bugüne kadar 214  kişinin ölümüne neden olan corona virüsünün tespit ve tedavisi için omuzlarına ağır bir yük binen sağlık çalışanları mesai kavramına bağlı kalmaksızın çalışmalarına devam ediyorlar.



Ülkemizde olduğu gibi Erzurum'un Hınıs ilçesi Hınıs Şehit Yavuz Yürekseven Devlet Hastahanesi personelleride özverili çalışmalarına dur durak demeden devam ediyorlar.İlçede gelen her ihbarı 112 komuta kontrol merkezi ihbar hatttının  direktifleriyle değerlendiren ve kış şartlarından dolayı zorlu şartlarda hastalara ulaşan ekipler yoğun bir tempoyla görev yapıyorlar.



Sağlık çalışanları tüm risklere rağmen salgının yayılmaması ve hastaların tedavisi için omuzlarına yüklenen ağır yükün farkında olduklarını ve bu sorumlulukla görevlerine devam ettiklerini belirterek,ilçe halkına "sağlığınız için evde kalın" dediler.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum