-

THY'nin 31 uçuşu kar nedeniyle iptal oldu

İstanbul'da etkili olan kar yağışı nedeniyle Türk Hava Yollarının (THY) yarın Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan gerçekleştireceği toplam 31 iç ve dış hat seferi iptal...

THY'nin 31 uçuşu kar nedeniyle iptal oldu
22 Ocak 2022 - 19:45 - Güncelleme: 22 Ocak 2022 - 19:45
İstanbul'da etkili olan kar yağışı nedeniyle Türk Hava Yollarının (THY) yarın Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan gerçekleştireceği toplam 31 iç ve dış hat seferi iptal oldu.

İstanbul'da etkili olan kar yağışı nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan bugün gerçekleştirilen uçuşlar yüzde 25 oranında azaltılmış, buna bağlı olarak THY'nin de 46 seferi iptal olmuştu. 5 gün boyunca, kentte etkili olması beklenen olumsuz hava nedeniyle yarın da Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki uçuşlarda yüzde 15 kısıtlamaya gidilmesi kararı alındı. Kararın ardından, THY de bu meydandan gerçekleştireceği toplam 31 iç ve dış hat seferinin iptal edildiğini duyurdu.



"OLUMSUZ HAVA KOŞULLARI NEDENİYLE BAZI UÇUŞLARIMIZ TEDBİR AMAÇLI İPTAL EDİLMEKTEDİR"

Konuya ilişkin sosyal medya hesabı Twitter'dan paylaşımda bulunan THY Basın Müşaviri Yahya Üstün, "İstanbul'da etkisini artırması beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı uçuşlarımız tedbir amaçlı iptal edilmektedir. Değerli misafirlerimizin seyahatleri öncesinde uçuşlarının durumunu kontrol etmelerini öneriyoruz" ifadelerine yer verdi.

(Ferhat Yasak/İHA)
İHA

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum