-
Nihat GÖKSU

Nihat GÖKSU


Başlarken...

12 Aralık 2008 - 00:00

 
Toplumsal bilimlerden siyasete, kültürden günlük yaşama kadar her alanda küreselleşme, emperyalizm, ulus devlet, etnik köken, çağdaşlaşma bu konu ve kavramların sıkça tartışıldığı içlerinin doldurulmaya çalışıldığı bir dönemde, önyargıların esiri olmadan, her tür görüş ve düşünceye saygı ilkesi ile çıktık yola.
 
Ülke güzelliklerini ve tarihi mirasımızı dünya miras ve güzelliklerinin bir parçası sayan, doğaya saygılı, doğada hiçbir kaynağın sonsuz olmadığını bilen, tüketirken aynı zamanda üreten, geleceği de düşünen, paylaşan, çoğaltan bireyler olmak ortak hedefimizdir.
 
Sizlere eşsiz güzellikteki bir yurt köşesinden, Hınıs’tan kır çiçeği kokulu yayla rüzgârları getirmek istiyoruz. Sizlerle; görüş, duygu ve düşüncelerimizi paylaşmak istiyoruz. Sitemiz her türlü görüş ve düşünceye açıktır. Yeter ki; söz gönülden olsun, dostça olsun, kardeşçe olsun…
 
Sanattan doğaya, spordan kültüre, hukuktan felsefeye, tıptan tarihe, yöre sorunlarından ülke ve dünya sorunlarına kadar her alanda söyleyecek sözü olan herkesi sitemize davet ediyoruz.
 
Sitemizde birbirinden değerli Hınıs sevdalısı dostlarımızla duygu ve düşüncelerimizi sizlerle paylaşmak için bir aradayız.
 
Sizlerle buluşmanın derin heyecanı ile hepinizi şimdiden muhabbetle selamlıyor, sitemizin ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz.
 
                                                                                                                        

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum