-

Falyalı cinayetine ilişkin soruşturmada 2 şüpheli için ek gözaltı

KKTC'de uğradığı silahlı saldırıda öldürülen Halil Falyalı cinayetine ilişkin yürütülen soruşturmanın İstanbul ayağında gözaltına alınan şüphelilerden 2'si hakkında...

Falyalı cinayetine ilişkin soruşturmada 2 şüpheli için ek gözaltı
16 Şubat 2022 - 14:05 - Güncelleme: 16 Şubat 2022 - 14:05
KKTC'de uğradığı silahlı saldırıda öldürülen Halil Falyalı cinayetine ilişkin yürütülen soruşturmanın İstanbul ayağında gözaltına alınan şüphelilerden 2'si hakkında savcılıktan ek gözaltı süresi istendi. İlk operasyonda yakalanan 3 şüpheli için de ek süre alınmıştı.



Kumarhane işletmecisi Falyalı, 8 Şubat'ta Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin (KKTC) Girne kentine bağlı Çatalköy bölgesinde evine giderken şoförü ile birlikte otomobilinde uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetmişti.



Söz konusu cinayete ilişkin yürütülen soruşturmanın İstanbul ayağında 3'ü 9 Şubat'ta, diğer 3'ü de 12 Şubat günü olmak üzere 6 şüpheli yakalanmıştı. İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan Mustafa Söylemez ile Mehmet Faysal Söylemez'in de aralarında bulunduğu 6 şüpheli ifadeleri alınmak üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürülmüştü.



İfade işlemi süren zanlılardan Mehmet Faysal Söylemez ve bir şüpheli ek gözaltı süresi alınmak üzere İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edildi.

(Sadık Kahraman / İHA)
İHA

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum